GEDİZ BELEDİYESİ’NE GENÇLİK HAFTASI ZİYARETİ
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin ile İl Şampiyonu Sporcular, Gediz Belediyesini ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Tüysüz, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, Belediye Meclis Üyesi Gülşen Şener Erkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin, Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesi Müdürü Zekeriya Uysal, Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesi, Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi öğretmen ve sporcuları katıldı.

Belediye olarak yapılan yatırımların gençlerin eğitim ve spor alanlarında daha donanımlı olmaları için çalıştıklarını belirten Başkan Vekili Hüseyin Tüysüz; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası nedeniyle ziyaret eden genç sporcularımıza teşekkür eder, Gençlik Haftası'nın dolu dolu geçmesini diliyorum. Bizler de yapmış olduğumuz yatırımlarla vermiş olduğumuz desteklerle gençlerimizin hem eğitimde hem de spor alanlarında daha donanımlı olmalarını sağlayacağız. Bu vesile ile gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı şimdiden kutlu olsun.” dedi.