KÜTAHYA ESNAF VE SANATKÂRLARI ODASI BİRLİĞİ BAŞKANI İBRAHİM YİĞİT, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ
Kütahya Esnaf ve Sanatkârları Odası Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, SS Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Akça eşlik etti.

Ziyarette İlçemize yönelik yapılacak yatırımlar ve yürütülmesi planlanan projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak, Kütahya Esnaf ve Sanatkârları Odası Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ve Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Akça’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti.