GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKÇADURAK’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI :
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akçadurak Mesajında; “Demokrasinin barış, huzur, güven ortamının güçlenmesinde önemli payı olan basın, gerçeklerin öğrenilmesini ve bireyin haber alma özgürlüğünü sağlayan, toplumun bilinçlenmesine aracılık yapan düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili araçlarından biridir. Hukuk devletinin yaşatılması ve demokrasimizin geliştirilmesinde vazgeçilmez bir işleve sahip olan gazetecilerimiz, yaşadığımız dünyanın ve coğrafyanın daha güzel hale getirilmesinde vazgeçilmez bir yere sahiptirler. Yazdıkları haberler ve yaptıkları yorumlarla yaşananları geleceğe taşıyan gazetecilerin, eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşların haber alma hakkının korunmasının, demokrasinin işlerliği açısından hayati öneme sahip olduğu aşikârdır.

Böylesine önemli ve bir o kadar da zor olan bu görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevlerinin peşinde koşan mesai kavramı gözetmeksizin görevlerini ifa eden, Basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, hayatta olan tüm basın emekçilerimize meslek ve özel hayatlarında sağlık, mutluluk ve görevlerinde üstün başarılar diliyorum.”

Muharrem AKÇADURAK

Gediz Belediye Başkanı