HEMŞERİMİZ ODUNPAZARI KAYMAKAMI ÖMER ULU’DAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
Eskişehir Odunpazarı Kaymakamı Gedizli Hemşerimiz Ömer Ulu, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında düzenlenen ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili’de katıldı.

Sohbet havasında geçen ziyarette Kaymakam Ulu, misafirperverliğinden ve hoş sohbetlerinden dolayı Başkan Akçadurak’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, nazik ziyaretlerinden dolayı hemşerimiz Odunpazarı Kaymakamı Sayın Ömer Ulu’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.Sonrasında Gediz Belediyesi Kültür Yayınlarından “Hâll-i Mes’ele-i Tûfan (Nûh Tûfanı Meselesi’nin Halledilmesi-Açıklığa Kavuşturulması)” ve Cumhurbaşkanımız Sayın; Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı  “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” adlı kitapları takdim etti.