ALTINKENT ORTAOKULU’NDAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
(Information Processing Agents) "Bilgi İsleme Ajanları" Erasmus+ projesine katılan Altınkent Ortaokulu ekibi, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında düzenlenen ziyarette; Proje Yürütücüsü Okan Karaca ve Öğrenciler katıldı.

Ziyarette Başkan Akçadurak’a proje hakkında bilgi veren Proje Yürütücüsü Okan Karaca; “İlçemiz Gediz Altınkent Ortaokulunun da ortakları arasında yer aldığı İtalya, Portekiz, İspanya, Litvanya ve Türkiye ortaklı, IPA (Information Processing Agents) "Bilgi İsleme Ajanları" adli Erasmus +K229 (Okullar Arası Değişim Ortaklıkları) projesinin üçüncü toplantısı Litvanya/ Kaunos’ta düzenlendi.

Litvanya düzenlenen hareketliliğe Proje Yürütücüsü Okan Karaca, Fen Bilimleri Öğretmeni Havva VURAL ve 4 öğrenci katıldı. Öğretmen ve öğrenciler proje kapsamında Kriptoğrafi eğitimi, Bilgisayarsız Pixel kodlama etkinlikleri, Şifreleme Yöntem ve Teknikleri gibi etkinliklerin yanında Kaunas ve Vilnius kültürel ziyaretleri içerisinde yer aldı. Yabancı dil gelişimine de katkıda bulunan ve 5 gün süren seyahatin son derece verimli geçtiği proje ekibi tarafından dile getirildi.” Açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Erasmus IPA (Information Processing Agents) projemizin Litvanya/Kaunas hareketliliğini başarılı şekilde tamamlayarak sertifikalarını alan Proje Yürütücüsü Okan Karaca, Fen Bilimleri Öğretmeni Havva Vural ve öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.