VERİLEN MÜJDELER TEK TEK HAYATA GEÇİRİLİYOR
Geçtiğimiz aylarda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Gediz’i ziyareti sonrasında müjdesini açıkladığı “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu” projesi inşaatı yapım çalışmaları başladı.

Gençlik ve Spor Bakanımızın Murat Dağı’nda verdiği müjdelerin birbiri ardına yerine getirildiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak açıklamasında; “Önceki günlerde “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu” yapım işine ait sözleşme imzalanarak, MRM Mühendislik Firmasına yer teslimini yaptığımız proje inşaatımız yapım çalışmaları başlamıştır.

İlçemizde geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın güvenli ortamlarda kendilerini geliştirebilmesi için oyun, spor ve sosyal alanların sayısını her geçen gün artırıyoruz. Bundan sonra da inşallah Murat Dağı Termal Kayak Merkezine Telesiyej ve İlçe merkezine Tenis Kortu çalışmalarının başladığı müjdesini veririz.

Yarı olimpik Yüzme Havuzunun Gediz’imize kazandırılmasında; başta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti Kütahya İl Başkanımız Sebahattin Ceyhun’a, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler’e, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan’a emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. ” açıklamasında bulundu.