BAŞKAN AKÇADURAK, MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe geneli incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Uluoymak Mahallesi ziyareti kapsamında Uluoymak Mahallesi Muhtarı İsmail İmren İle birlikte vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinledi.

İncelemelerde Başkan Akçadurak’a, Belediye Meclis Üyeleri Sait Aydemir, Gülşen Şener Erkan ve Belediye birim müdürleri eşlik etti.

İlçemiz mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinleyen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak açıklamasında; “Gediz’imizi hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz.

Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarını tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak hizmetleri istişarelerle mahallelerimize götürmeyi planlıyoruz. Amacımız Gediz’in sadece bu gününe değil geleceğine de değer katmaktır.” şeklinde konuştu.