BAŞKAN AKÇADURAK’IN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA MESAJI;
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; İlköğretim Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlayacak olmanın sevincini yaşıyoruz. Sevgili çocuklarımızın, kıymetli öğretmenlerimizin ve tüm velilerimizin coşkusunu da yürekten paylaşıyoruz. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının İlçemiz eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum.

Toplumların kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesinde en etkili unsur eğitimdir. Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek, geleceğe en iyi şekilde hazırlamak bizim en önemli vazifelerimizden biri. Öz değerlerine bağlı, kendisiyle barışık, mutlu, öz güveni gelişmiş ve mücadele etmekten yorulmayan bir nesil hazırlamada okullarımızın ne kadar önemli bir yer taşıdığını unutmayalım.

Bizler de her biri birbirinden değerli olan canparelerimiz için onlara çağın gereklerine uygun, ilgi ve kabiliyetlerini geliştirebilecek ortamlar oluşturmak adına devletimizin tüm imkânlarıyla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Nihayetinde değerlerine sahip çıkan, ülkesine bağlı, mutlu bireyler yetiştirmek asli görevimizdir.

Önceliğimizin tüm vatandaşlarımızın sağlığı olması dolayısıyla okullarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.