GEDİZ ASKERLİK ŞUBE BAŞKANI TELLİDEN BAŞKAN AKÇADURAKA VEDA ZİYARETİ
Gediz Askerlik Şubesi Başkanı Personel Teğmen Yiğit Alp Telli’nin Gediz’deki görevinin sona ermesi münasebetiyle Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Akçadurak ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Teğmen Yiğit Alp Telli’ye Gediz'de bulunduğu süre içerisinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Teğmen Yiğit Alp Telli ise Gediz'de görev yapmaktan mutlu olduğunu ifade ederek misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.