ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ’NDEN, GEDİZ ILICA TERMAL TATİL KÖYÜNE ZİYARET
Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, Gediz Ilıca Termal Tatil Köyüne ziyarette bulundular.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, bölgemizin parlayan yıldızı olacak olan Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü 1. Etap Projesi Apart Moteller üst  kısımda bulunan Piknik alanı bölgesinde yapılması planlanan mesire alanı projesi hakkında yerinde inceleme yaparak istişarelerde bulundular.

Ülkemizde en önemli turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ilçemiz Gediz’de turizm yatırımlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Planlanan süre dahilinde devam eden Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü 1. Etap Projesi ve Ilıca Termal Tatil Köyü Apart Moteller üst  kısımda bulunan Piknik alanı bölgesinde yapılması planlanan mesire alanı için incelemelerde bulunarak, Bölge Müdürümüz ile istişarelerde bulunduk.

Tatil köyümüzde yapılması planlanan mesire alanında buraya gelen ziyaretçileri doğayla buluşturarak aileleri ile keyifli vakit geçirebilme imkânı sağlayacaktır.” Açıklamasında bulundu.