BAŞKAN AKÇADURAK ve AK PARTİ GEDİZ AİLESİ’NDEN, GEDİZ ILICA TERMAL TATİL KÖYÜNDE İNCELEME
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan, AK Parti Gediz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Gediz İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Bütün, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Kemal Kanyılmaz, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü 1. Etap Projesi inşaatında incelemelerde bulundu.

İlçemizin çehresini değiştirecek ve Termal Turizm alanında marka haline gelecek olan Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü 1. Etap Projesi inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Başkan Akçadurak, Başkan Erkan, AK Parti Gediz Ailesi ve Meclis Üyeleri yetkililerden bilgi alarak fikir alışverişinde bulundular.

Gediz Termal Tatil Köyü birinci etap inşaatlarının planlanan sürede devam ettiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gediz Termal Tatil Köyü 1.Etap projesi çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Termal Tatil Köyü 1.Etap projemiz kapsamında erkek ve bayan hamamları, aquapark, camii, restoran ve ticaret alanları inşaatlarını belirlenen sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağız. Gediz Belediyesi olarak Termal turizmde marka atılımlar yapmaya devam ediyoruz. Yürütülen çalışmalara ek olarak, mevcut tesislere nicelik ve nitelik kazandıklarına dikkat çeken Başkan Akçadurak, Gediz Termal Tatil Köyü birinci etap inşaat çalışmaları tamamlandığında Ülkemiz ve bölgemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır.” Açıklamasında bulundu.