ALTINKENT ORTAOKULU’NDAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
Altınkent Ortaokulu Müdürü Okan Karaca ve Proje Ekibi, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Proje Koordinatörü ve Altınkent Ortaokulu Müdürü Okan Karaca, Erasmus+ KA229 AB Projesi IPA Robotik Kodlama Temalı Erasmus Projesi’ni, Başkan Akçadurak’a tanıttı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Erasmus+ KA229 Avrupa Birliği Projesi kapsamında Robotik Kodlama temalı projeyi tanıtarak bizleri temsil edecek olan Öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Gediz Belediyesi olarak her zaman eğitimin yanında olduk. Bu manada belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Başkan Akçadurak, ziyaretlerinden dolayı Altınkent Ortaokulu Müdürü Okan Karaca ve Proje Ekibine teşekkür etti.