BAŞKAN AKÇADURAK ve İLÇEMİZ ODA BAŞKANLARI’NDAN, GEDİZ ILICA TERMAL TATİL KÖYÜNDE İNCELEME
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve İlçemiz Oda Başkanları Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü 1. Etap Projesi inşaatında incelemelerde bulundu.

İncelemelere, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Akça, Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Osman Sunar, Gediz Kahveci Lokantacı Berber ve Bakkal Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ümit Kaynar, Gediz Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Aslan, Gediz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Adnan Menderes Yiğiter, Gediz Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Uğur Şahin katıldı.

İlçemizde değer katacak olan Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü 1. Etap Projesi inşaatı hakkında yetkililerle konuşan Başkan Akçadurak ve İlçemiz oda başkanları bilgi alarak fikir alışverişinde bulundular.

Ülkemizde en önemli turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ilçemiz Gediz’de turizm yatırımlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü 1. Etap Projesi inşaatı tamamlandığı zaman ilçemizi termal turizmde bir marka haline getirecek ve ekonomik açıdan büyük katkı sağlayacak olan proje inşaatında hızla sona yaklaşılmaktadır.” Açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa