İLÇEMİZ HACIBABA MAHALLESİ ELEKTİRK HATLARI YENİLENDİ
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ. Gediz İşletme Mühendisliği Küçük Ek Tesis Yapım İşi programı kapsamında İlçemiz Hacıbaba Mahallesi şebekeleri yenilenerek, aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

Gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerle Hacıbaba Mahallemizde Küçük Ek Tesis Yapım İşi programı kapsamında, ekonomik ömrünü tamamlamış olan alçak gerilim şebekesi yenilenerek yeni aydınlatma şebekesiyle mahallemiz ışıl ışıl bir görünüme kavuştuğu. Çalışmalar kapsamında ekonomik ömrünü tamamlamış olan ağaç ve demir direklerin yerine beton direkler iletkenleri yenilenerek yeni sokak aydınlatma lambaları ile mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulmuştur.

Şebeke yenileme çalışmalarının gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen başta AK Parti KİT Komisyonu Üyesi, Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Tan’a, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan’a, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Kütahya İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu, Yatırımlar ve Tesis Baş Müh. Ramazan Söyler, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Gediz İşletme Müd. Gökhan Aygut, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Gediz İşletme Baş Tkn. Hayrettin Dizman’a ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyorum " dedi.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa