İslam âleminin iki büyük bayramından biri olan Ramazan Bayramına kavuşmuş olmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Dinimizin, rahmet, merhamet ve bereket ayı olarak nitelendirdiği mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, inanç ve geleneklerimizde çok önemli bir yeri olan mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz.
Ne yazık ki bu yıl Ramazan Bayramımızda salgınla mücadele tedbirleri kapsamında evlerimizde olacağız. Her ne kadar yakınlarımızla ve sevdiklerimizle, eskisi kadar bir araya gelemiyor olsak da, Ramazan Bayramında kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır.
Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyor, sağlıklı bayramlar diliyorum.
Muharrem AKÇADURAK
Gediz Belediye Başkanı