2018 Kasım Ayı Meclis Kararı

Meclisini

Teşkil Edenlerin

Adı Soyadı

Muharrem AKÇADURAK, Osman YILMAZ, Emin ARAS          .

Hakan ARPACI, Rıza KÖYLÜ, Erol ALTINTAŞ, Şerif Ahmet DEMİR

Mehmet Selim ŞENTÜRK, Belkız YEL, Fenni TÜRK, Muradiye KICIROĞLU

Hasan ÖZBAŞ, Ekrem ERKAN, Mehmet IŞIK

Toplantıya Katılmayan

Üyelerin Adı Soyadı

Hikmet VURAN, Necdet AKEL

KARAR ÖZÜ

2018 Kasım Ayı Meclis Karar Özeti.

KARAR

G Ü N D E M

---------------------------------------------------:

1-2019 Yılı Bütçesinin Gelir Bölümünü oluşturan Belediye Gelirleri Kanununda Belediye

Meclisine takdir hakkı tanıyan tarifeler ile 5393 sayılı Kanunun 18 nci maddesinin ( f )

Fıkrasında belirtilen hizmete mukabil alınacak ücret tarifelerinin tespiti ve Karara

Bağlanması,

2- Belediyemiz 2019 Yılı Mali Yılı Bütçesinin Görüşülmesi ve Karara Bağlanması,

3- Belediye Meclisimizin 2018 yılı için belirlemiş olduğu fiyat tarifelerinden 05 Kasım 2018

% 10  indirim yapılması Konusunun Görüşülüp Karara Bağlanması.

EK GÜNDEM MADDESİ

----------------------------------------:

1-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından araç alımı  konusunun görüşülüp karara bağlanmaı.

GÜNDEM MADDESİ    1

---------------------------------------: 2019 Yılı Bütçesinin Gelir Bölümünü oluşturan Belediye Gelirleri Kanununda Belediye Meclisine takdir hakkı tanıyan tarifeler ile 5393 sayılı Kanunun 18.maddesinin (f) fıkrasında belirtilen hizmete mukabil alınacak ücret tarifeleri Plan ve Bütçe Komisyonuna sevki OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ    2

-----------------------------------------: 10.09.2018  Tarih ve 108 nolu Belediye Encümen Kararı ile alınan ve Belediye Meclisine havale olunan Belediyemiz 2019 Yılı Mali Bütçesi görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna sevki OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ   3

--------------------------------------:Belediye Meclisimizin 2018 yılı için belirlemiş olduğu fiyat tarifelerinden 05 Kasım 2018 tarihinden geçerli olmak üzere Su,Muratdağı Kaplıcası,Ilıca Kaplıcası,Evlenme,Kültür Salonu ücreti ve Otopark Abonelikleri ücretlerinden enflasyonla mücadele kapsamında % 10  indirim yapılması Konusunun OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ   4

--------------------------------------: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından Çevre Belediyelere satış kararı veerilen araçlardan bedeli mukabilinde Belediyemiz adına satın alınmasına,satın alınacak olan araçların alım satım işlemlerinde yapılacak olan iş ve işlemlerde Gediz Belediyesi adına Makina İkmal Şefi Yıldırım OKTAY'ın görevlendirilmesi  OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

Muharrem AKÇADURAK      Osman YILMAZ      Rıza KÖYLÜ

Belediye Başkanı        Katip Üye         Katip Üye