BAŞKAN AKÇADURAK’TAN, REGAİP KANDİLİ MESAJI
Regaip Kandili sebebiyle bir mesaj yayımlayan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan üç ayların başlangıcı Regaip Kandiline ulaşmış olmanın huzurunu yaşıyoruz.

Millet olarak manevi hislerimizin yoğunlaştığı kandiller, ülkemizde yardımlaşma ve dayanışma bilincinin artmasına, inananların hayır ve yardımlarda bulunmasına vesile olmaktadır. Kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile olan bugünler, Cenab-ı Allah'a daha fazla şükür imkânı bulacağımız özel günlerdir. Bunu fırsat bilerek bu aylarda; ilimizin, bölgemizin, ülkemizin ve gönül coğrafyamızın huzuru ve kardeşliğimizin pekişmesi için bolca dua edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, İslam Âleminin ve hemşehrilerimin Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimize,  ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk, huzur ve kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.

Muharrem AKÇADURAK

Gediz Belediye Başkanı