GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Av. Umahan Keskin ve Kurul Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Av. Umahan Keskin ve Kurul Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Av.Umahan Keskin; “kadın girişimci sayısının artırılması yönünde yaptıkları çalışmaları anlattı. İlçemizde bulunan el emeklerini değerlendirmek isteyen kadın girişimcilerimizin desteklenmesi amacıyla belediye başkanımızı ziyaret ettik. Günümüzde kadınlar her geçen gün ticaret ve üretimin içinde yer alıyor. Kadınlar artık iş dünyasında da yerlerini aldılar. Ülke olarak ekonomimizin güçlü olmasını istiyorsak, kadın girişimciler desteklenmeli ve kadın girişimci sayısının artırılması için gerekenler yapılmalıdır” diye konuştu.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Belediye olarak tüm sivil toplum kuruluşlarını ve kurumları bize ihtiyaç duyulan noktalarda destekleyerek halkımıza her alanda hizmet vermeye devam ediyoruz. Kadın Girişimcilerin faaliyetlerinin desteklenmesi ve ortak çalışmaların yapılması adına Gediz Belediyesi olarak sizlerin en yakın destekçiniz olacağımızı belirtmek isterim. Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimcilerimizin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.