GEDİZ MEMUR-SEN ÜYELERİ, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gediz Memur-sen Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Gediz Memur-sen Üyeleri; “Gediz Belediye Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Gediz Belediye Başkan Adayı olan Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, Başkan Akçadurak’a çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar dileyerek kitap setinden oluşan hediye takdiminde bulundular.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemize olan bağlılığımız hizmet anlayışımız doğrultusunda AK Belediyecilik farkını da ortaya koyarak gece gündüz demeden tüm inanç ve gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Gediz Memur-sen Üyelerimizin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.