GEDİZ HALK EĞİTİM MERKEZİ ve AKŞAM SANAT OKULU ÖĞRETMENLERİ, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gediz Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Öğretmenleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşma yapan öğretmenler; “Gediz Belediye Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Gediz Belediye Başkan Adayı olan Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gediz Belediye Başkanımıza çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyoruz.” Temennisinde bulundular.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemize olan bağlılığımız hizmet anlayışımız doğrultusunda Ak Belediyecilik farkını da ortaya koyarak gece gündüz demeden tüm inanç ve gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Gediz Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Öğretmenlerimizin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.