AK PARTİ GENEL MERKEZ EGE BÖLGE KOORDİNATÖRÜ ÇELEBİ’DEN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET

AK Parti Genel Merkez Ege Bölge Koordinatörü, Demokrasi ve Hakem Kurulu üyesi Kurtcan Çelebi, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette AK Parti Genel Merkez Ege Bölge Koordinatörü, Demokrasi ve Hakem Kurulu üyesi Kurtcan Çelebi’ye; AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcıları Nurettin Kaplan, Mehmet Savurgan, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, AK Parti Gediz İlçe Yönetimi, AK Parti Gediz İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut, AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut ve Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti.

AK Parti Genel Merkez Ege Bölge Koordinatörü Çelebi; “Gediz Belediyesi’nin Ege Bölgesi ve Türkiye’ye örnek ilçeler arasında olduğunu belirterek, gerçekleştirilen hizmetler nedeniyle Başkan Akçadurak’a teşekkür etti.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ise; “Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, İlçemizin gelişimi adına gece gündüz demeden yatırım ve hizmetlerine devam edeceklerini belirtti. AK Parti Genel Merkez Ege Bölge Koordinatörü, Demokrasi ve Hakem Kurulu üyesi Kurtcan Çelebi’ye nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, belediye hizmet binası önünde hatıra fotoğrafı çekinildi.