GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN “KARNE ŞENLİĞİ”

Gediz Belediyesi tarafından, sömestr tatiline giren ilçemizdeki öğrenciler için "Karne Şenliği" Gediz Kültür Merkezinde düzenlendi.

Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Gediz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda öğrencileri eğlendirip sevindirmekten mutlu olduklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; " Hedefimiz, geleceğimiz olan gençlerimizdir. Gençlerimizden çok şey bekliyoruz. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimiz için bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Çocuklarımız artık tatili ve eğlenmeyi hak ettiler. Yarıyıl şenliği ile çocuklarımız gönüllerince eğlendiler." diye konuştu.

Çocuklar düzenlenen şenlik kapsamında, şişme alan oyunları, animasyon gösterileri, yüz boyama, müzik eşliğinde dans ederek, sandalye kapmaca oyunlarını oynayarak gönüllerince eğlendiler. Etkinliğe katılan çocuklar mısır ve pamuk şekeri ikramlarını alarak mutlu bir şekilde salondan ayrıldılar.