AK PARTİ GEDİZ İLÇE KADIN KOLLARI, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Gediz İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Gediz İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut; “Gediz Belediye Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Gediz Belediye Başkan Adayı olan Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gediz Belediye Başkanımıza çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Hep birlikte gece gündüz demeden Gediz için çalışacağız.” dedi.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemize olan bağlılığımız hizmet anlayışımız doğrultusunda AK Belediyecilik farkını da ortaya koyarak gece gündüz demeden tüm inanç ve gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti Gediz İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.