MUHİPLER MAHALLESİ’NE DERE ÜZERİ BETONERME KÖPRÜ YAPILIYOR

Gediz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Muhipler Mahallesi’ne dere üzeri 6x4,5 m. Ebatlarında betonarme köprü yapılıyor.

Gediz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Muhipler Mahallesi’ne dere üzeri 6x4,5 m. Ebatlarında betonerme köprü yapılıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Tarımsal alanların yoğunlukta olduğu bölgemizde ulaşımı daha rahat sağlamak amacı ile Muhipler Mahallesi’ne dere üzeri 6x4,5 m. ebatlarında betonerme köprü yapımı devam etmektedir. Halkımızın can ve mal güvenliği bizim en önemli görevlerimizdendir. Bu kapsamda Muhipler Mahallesi sakinlerinin tarımsal alanlarına ulaşımlarını rahat bir şekilde gerçekleştirmeleri için köprü inşa ediyoruz. Köprü inşa çalışmalarımızla birlikte yağışlarda tehlike arz eden derelerimizi de ıslah ederek daha güvenli hale getiriyoruz. Vatandaşlarımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz; çünkü halkımız bizim baş tacımızdır. İlçemiz için elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.