AK PARTİ GEDİZ İLÇE BAŞKANI AV. MESUT YÖRÜK, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük açıklamasında; “Gediz Belediye Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Gediz Belediye Başkan Adayı olan Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gediz Belediye Başkanımıza çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Hep birlikte gece gündüz demeden Gediz için çalışacağız.” dedi.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, AK Parti ve Gediz için her türlü hizmete her zaman hazır olduğunu dile getirdi. “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemize olan bağlılığımız hizmet anlayışımız doğrultusunda AK Belediyecilik farkını da ortaya koyarak gece gündüz demeden tüm inanç ve gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük’e yapmış olduğu nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, 31 Mart 2019 Yerel Seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.