BAŞKAN AKÇADURAK; “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ”NDE BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”ne özel ilçe merkezindeki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Akçadurak; “Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır.

İnsanlara sağlıklı ve doğru haber akışı sağlayan basın mensuplarının üstlendiği misyon oldukça önemlidir. Bu önemli görevi hakkıyla icra eden ve halkımızı bilgilendirmek için mücadele eden tüm basın mensubu arkadaşlarımız takdirin en büyüğünü hak ediyor.

Her koşulda sorumluluk duygusu içinde çalışan basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” dedi.