SU OYUNLARI MERKEZİ AQUAPARK, 8,9,10,11 OCAK TARİHLERİNDE BAKIMA ALINACAK

Gediz Belediyesinin Ilıca Termal Turizm Merkezinde bulunan Su Oyunları Merkezi Aquapark, bakım onarım ve tadilat çalışmaları nedeniyle 8-11 Ocak tarihleri arası kapalı olacaktır.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İlçemiz turizm merkezlerinden biri olan Ilıca Kaplıcamızda bulunan su oyunları merkezi aquapark, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle belirli bir süre hizmete kapatılacaktır. Bakım onarım çalışmaları kapsamında çatı açılır kapanır çelik mekanizmanın tam olarak kapanabilmesi için bakım onarımı, piston bakımları, kış sezonu ve yaklaşan sömestri tatili sebebiyle gerekli bölümlerin tüm bakımları yapılmış bir tesis ile halkımıza hizmet etmek amacıyla bakım onarım çalışmalarına başlıyoruz.” Açıklamasında bulundu.