GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA SPOR MALZEMESİ YARDIMI

Gediz Belediyesi tarafından İlçemizdeki İlkokul, Ortaokul ve Liselere Beden eğitimi derslerinde ve okullarda düzenlenen spor müsabakalarında kullanılmak üzere spor malzemeleri yardımı yapıldı.

Gediz Atatürk Ortaokulu kapalı spor salonunda düzenlenen törene; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Av. Mesut Yörük, Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Gediz Gençlik Hiz. İlçe Spor Müdürü Muhammet Keskin,  Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın yapmış olduğu açıklamada; “Gediz Belediyesi olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Özellikle tüm yatırımlarımızı ilçe gençlerimizin faydalanabileceği biçimde planlıyoruz. Hem spor sevgisini aşılamak hem de okullarımızda yapılan spor eğitimlerini desteklemek adına tüm okullarımıza malzeme yardımı yapıyoruz. Gediz Belediyesi olarak spor alanındaki çalışmalarımızı daha da arttırarak devam edeceğiz.” dedi.

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, her zaman ilçemizdeki okulların yanında olan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a yapmış olduğu yardımları için teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.