GEDİZ’DE ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gediz Belediyesi, yol yapım ve asfalt kaplama çalışmalarına ilçe genelinde aralıksız devam ediyor.

Gediz Belediyesi ile İl Özel İdaresi tarafından karşılıklı yapılan protokol kapsamında Umurbey Mahallesi Ahmet Dizman Caddesi’nde Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama çalışmaları başladı.

Hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Belediyemiz ile İl Özel İdaresi tarafından karşılıklı yapılan protokol kapsamında Umurbey Mahallesi Ahmet Dizman Caddesi’nde Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama çalışmaları başladı. Belediyemiz sorumluluk alanı içerisindeki bütün yollarımızı Gedizli hemşerilerimizin arzu ettiği şekilde kaliteli hale getiriyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecek. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.