GEDİZ BELEDİYESİ ENGELLİLER GÜNÜNÜ ENGELLİLER VE AİLELERİ İLE BİRLİKTE KUTLADI

Gediz Belediyesi tarafından GDZ Gediz Otelde engelliler gününe özel yemek düzenledi.

GDZ Gediz Otelde düzenlenen yemeğe Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Güner Yiğit, Gediz Belediye Meclis Üyeleri, Av. Mesut Yörük ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Hep birlikte yenilen yemeğin ardından İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan tarafından yemek duası yapıldı.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama değil; bir farkındalık günüdür. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.

Her yıl dostluk ve kardeşlik adı altında engelliler haftamızı hatırlamak için bir araya geliyoruz. Bu gün davetimize icabet ederek gelen sizlere tek tek teşekkür ediyorum.” dedi.

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder; “Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı insanlık vazifesi olarak görüyor, tüm vatandaşlarımızın engellerimizi sevgi ve anlayışıyla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını diliyorum.” dedi.

Beyazay Gediz Şube Temsilcileri Mevlüt Ayyüz ve İsmail İnal tarafından, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür plaketi takdim edildi.