GEDİZ BEYAZAY DERNEĞİ ŞUBESİ, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle Gediz Beyazay Derneği Şube Başkanı Mevlüt Ayyüz ve Gediz Beyazay Derneği Başkan Yrd. İsmail İnal, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama değil; bir farkındalık günüdür. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.

Engelli bireylerimize toplum olarak daha çok sahip çıktığımız güzel günleri görmek dileğiyle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, yaşam mutluluklarının arttığı, engellerinin ortadan kalktığı sağlıklı günler diliyorum” dedi.