GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKÇADURAK’IN, “3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” MESAJI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama değil; bir farkındalık günüdür. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.

Engelli bireylerimize toplum olarak daha çok sahip çıktığımız güzel günleri görmek dileğiyle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, yaşam mutluluklarının arttığı, engellerinin ortadan kalktığı sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Muharrem AKÇADURAK

Gediz Belediye Başkanı