GEDİZ E.A BASKETBOL TAKIMI, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gediz Spor Kulübü E.A Basketbol Takımı oyuncuları, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Gediz Spor Kulübü E.A Basketbol Takımı oyuncuları, spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür ederek, isminin yazdığı 43 sırt numaralı basketbol forması hediye etti.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Gediz Spor Kulübü E.A Basketbol Takımı oyuncularının yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. İlçemizdeki spor kulüplerine imkânlarımız ölçüsünde maddi destek sağlamaya çalışıyoruz. Gediz Spor Kulübü E.A Basketbol Takımı oyuncularına başarılar diliyorum.” dedi.