GEDİZ ULU CAMİİ KORUMA VE YAŞATMA DERNEĞİNDEN, BAŞKAN AKÇADURAK’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ulu Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yahya Uzan ve Dernek Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Ulu Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yahya Uzan ve Dernek Üyeleri, Başkan Akçadurak’a Ulu Camii’ye verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Camilerimiz halkımızın daha nezih ortamlarda ibadet etmelerine olanak sağlamaktadır. Camilerimizin ihtiyacını giderme konusunda çok büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Ulu Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yahya Uzan ve Dernek Üyeleri’nin yapmış olduğu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.