EĞİTİMCİ YAZAR MUSTAFA USLU, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Eğitimci Yazar Mustafa Uslu, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Eğitimci Yazar Mustafa Uslu’nun yapmış oldukları nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Mustafa Bey’in çalışmaları ve ortaya koyduğu eserleri takdirle karşılıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Eğitimci Yazar Mustafa Uslu; Başkan Akçadurak’a göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sunarak, yazmış olduğu “Meselâ Hayat” kitabını hediye etti.

Ziyaretleri için Eğitimci Yazar Mustafa Uslu’ya teşekkür eden Başkan Akçadurak, günün anısına Gediz Ansiklopedisini hediye etti.