24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ NEDENİYLE STAJYER ÖĞRETMENLER, GEDİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle başkanlık makamında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Bahadur ve beraberindeki Stajyer Öğretmenleri, Gediz Belediye Başkan Vekili Erol Altıntaş kabul etti.

Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanan 24 Kasım Öğretmenler gününde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Bahadur ve Stajyer Öğretmenler, Gediz Belediyesi’ni ziyaret ederek Gediz Belediye Başkan Vekili Erol Altıntaş’a çiçek takdim ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkan Vekili Erol Altıntaş; “İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Bahadur ve Stajyer Öğretmenlerimizin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.” dedi.