BAŞKAN AKÇADURAK, ÖZYURT VE GAZİKEMAL MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Özyurt Mahalle Muhtarı Yahya Uzan ve Gazikemal Mahalle Muhtarı Ali Rıza Türk ile birlikte Özyurt Mahallesi ve Gazikemal Mahallesi’ni gezerek, mahallelerin eksikleri hakkında bilgi aldı.

Her gün şehir içerisindeki mahallelerde yürütülen proje çalışmalarını denetleyen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, yapılan denetimlerde ilgili mahalle muhtarlarının fikirlerini de alarak hizmetlerin daha verimli hale getirilmesine imkan sağladıklarını söyledi.

Gediz Belediyesi olarak ilçedeki çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Akçadurak; “Muhtarlarımız ile sürekli olarak irtibat halindeyiz. Yapılan işler hakkında bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Bugün de mahalle muhtarlarımız ile birlikte Gazikemal Mahallesi ve Özyurt Mahallesi’ni ziyaret ettik. Ekiplerimizin yapmış olduğu işleri yerinde inceledik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerini tek tek yerine getirerek ilçemizi daha yaşanır bir kent yapmaya çalışıyoruz” dedi.