GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKÇADURAK’IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI;

Vefatının 80. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını, kanlarını hiçe sayan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Vefatının 80. yıldönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını, kanlarını hiçe sayan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Millet olarak bize düşen görev, büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmak; Ülkemizi Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için, birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaktır. Bu duygu ve düşünceler ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.

Muharrem AKÇADURAK

Gediz Belediye Başkanı