BAŞKAN AKÇADURAK’TAN, KÜTAHYA VALİSİ DR. ÖMER TORAMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Kütahya Valiliği’ne atanan Vali Dr. Ömer Toraman’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Hayırlı olsun ziyaretine; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Belediye Meclis Üyeleri Erol Altıntaş, Rıza Köylü, Mehmet Selim Şentürk, Hikmet Vuran ve Şerif Ahmet Demir katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tokat Valiliğinden Kütahya Valiliğine atanan Vali Dr. Ömer Toraman ile bir süre Gediz İlçesi hakkında bilgi vererek hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Akçadurak; “Kütahya’ya hoş geldiniz. Rabbim şehrimize, devletimize ve milletimize hizmet yolunda muvaffak eylesin. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kütahya için hep birlikte çalışacaklarını dile getirdi.