GEDİZ’DE ASFALT KAPLAMA, YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gediz Belediyesi, yol yapım ve asfalt kaplama çalışmalarına ilçe genelinde aralıksız devam ediyor.

Bu çerçevede ilçe genelinde yoğun çalışma programı uygulayan Gediz Belediyesi ekipleri, asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özyurt Mahallesi çarşı içi bölgesinde bulunan 143. 144. 145. 146. 169. ve 170. sokaklarında sıcak asfalt kaplama çalışmaları devam etmektedir.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; ilçemiz genelindeki çalışmaların devam edeceğini kaydederek, “Belediyemiz sorumluluk alanı içerisindeki bütün yollarımızı Gedizli hemşerilerimizin arzu ettiği şekilde kaliteli hale getiriyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecek. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.