BAŞKAN AKÇADURAK’TAN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ilçemizdeki amatör spor kulüplerine maddi destekte bulundu.

İlçemizde faaliyet gösteren Gediz Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü,Gediz Gençlik Kulübü, Muhipler Fatih Spor Kulübü, Gediz Dayınlar Spor Kulüpleri Başkanları ile bir araya gelen Başkan Akçadurak ve Belediye Meclis Üyeleri Erol Altıntaş, Hikmet Vuran ve Şerif Ahmet Demir,kulüp başkanlarına maddi destekte bulundu.

Spor kulüplerinin sorunlarını dinleyen Başkan Akçadurak; “Gediz Belediyesi olarak spor kulüplerimize elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Amatör spor kulüpleri çocukların ve gençlerin spor yapması için imkânlar sağlamaktadır. Spor yapan insan disiplinli insandır. Amatör kulüpler gençlerin ahlaklı, sorumlu, düşünen ve kendi kararlarını veren özgür bireyler olarak yetişmeleri için gayret sarf ediyor. Sahalarımızın ve spor tesislerimizin bakımlarını da rutin olarak yapıyoruz. Tüm spor kulüplerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Amatör Spor Kulüp Başkanları da Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a kulüplerine ve amatör spora verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.