GEDİZ BELEDİYESİ HALI SAHASI YENİLENİYOR

Gediz Adnan Menderes Yaşam Parkı içerisinde bulunan Gediz’de uzun yıllardır sportif anlamda hizmet veren, aynı zamanda ilçenin ilk halı sahası durumunda olan Gediz Belediyesi Halı Saha Tesisleri, tadilattan geçirilerek modern bir hale dönüştürülüyor.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın talimatı ile bakım ve onarıma alınan, halı saha ve sosyal tesislerdeki çalışmalarda sona gelindi; Başkan Akçadurak açıklamasında “Uzun yıllardır halkımızın hizmetinde olan halı sahaya belediyemiz tarafından 55 mm’ lik suni çim halı ile kaplayarak Gediz’li sporseverlerin hizmetine sunuyoruz.

En son teknolojik gelişmeler doğrultusunda imal edilen suni çim halı kaplamasının uzun ömürlü, Avrupa standartlarına uygun olması, ilçemiz halı sahasında halkımıza en iyi hizmeti vermede tercih nedeni olmuştur. Ayrıca yenilenme çalışmaları içerisinde boyası yapılarak aydınlatma ışıkları da yenilenecektir” açıklamasında bulundu.