SANAYİ SİTESİ 27 NOLU CADDE, 735, 736, 738. SOKAKLARDA YAĞMUR SUYU KANALI YAPIMI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gediz Belediyesi tarafından yağmur suyu gider kanalı bulunmayan Sanayi Sitesi 27 Nolu Cadde, 735, 736, 738. Sokaklarda koruge boru kullanılarak yağmur suyu kanalı yapımı çalışmaları başladı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gediz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında devam eden altyapı çalışmaları kapsamında yağmur suyu gider kanalı bulunmayan Sanayi Sitesi 27 Nolu Cadde, 735, 736, 738. Sokaklarda koruge boru kullanılarak yağmur suyu kanalı yapımı çalışmaları başladı. Bu çalışmalarımızın yanında aynı tempo ile ilçemizin dört bir tarafında yol, yapım, onarım ve kilit parke taşı çalışmalarımız da devam ediyor. Belediye olarak vatandaşlarımızın kışın sorun yaşamamaları için gerekli tüm tedbirleri almaya çalışıyoruz.” dedi.