BAŞKAN AKÇADURAK, KUMTAŞ MAHALLESİ’NDE YAPILAN BETON PARKE ve BORDÜR YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Selim Şentürk Gediz Belediyesi tarafından şehir merkezinde yürütülen Kumtaş Mahallesi 303. 304. 305. Sokaklarında altyapı çalışmaları, beton parke ve bordür yapım işi çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Akçadurak açıklamasında;“Kent merkezindeki tüm cadde ve sokakların kilit parke ile düzenlenerek modern hale getirilerek halkımıza yakışır şekilde hizmete sunulacaktır. “Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini en güzelini götürmek başlıca vazifemiz. Gediz Belediyesi tarafından mahallelerimizde kış aylarında, altyapı çalışmaları veya kullanımdan dolayı yolların üzerinde meydana gelen çukurlar, trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine ve mahalle sakinlerine zor anlar yaşatıyordu. Bu kapsamda mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Kumtaş Mahallesi 303. 304. 305. Sokaklarda zemin iyileştirmesi yapılarak beton parke ve bordürler yenilenerek halkımızın hizmetine sunulacaktır ” açıklamasında bulundu.