BAŞKAN AKÇADURAK, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, 15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarette; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Erol Altıntaş ve Şerif Ahmet Demir eşlik etti.

Başkan Akçadurak; engelli çocukların topluma kazandırılması yönünde yapılan eğitim ve uygulama çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada "Engelli insanların topluma kazandırılmasının büyük bir önemi olduğunu vurguladı. Onlar hiçbir zaman yalnız değiller. Aileler, idareci ve öğretmenler hep birlikte takdire şayan işler başarıyorlar" açıklamasında bulunan Başkan Akçadurak, Okul Müdürü Kemal Kaya, Müdür Yrd. Hasan Ulutürk ve eğitmenlere çalışmalarında başarılar diledi.