GEDİZ PROTOKOLÜ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulu bahçesinde kaynaşma sağlamak ve farkındalık oluşturmak üzere Gediz Protokolü üniversite öğrencileri ile kahvaltıda buluştu.

Kampüs bahçesinde düzenlenen kahvaltıya; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binbaşı İsmail SERT, Gediz Belediye Başkan Vekili Hikmet Vuran, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başol, Gediz Yüksek Öğrenim Yardımlaşma Derneği Başkan Yrd. Erol Altıntaş, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Başkanı ve Üyeleri, Gediz İlçe Daire Amirleri ve Öğrenciler katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından protokol mensupları tüm öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutlayarak Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Fethullah Karamete tarafından protokol ve daire amirlerine Gediz MYO da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.