GEDİZ ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR KULÜBÜ, BAŞKAN AKÇADURAK'I ZİYARET ETTİ

Gediz Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Öztürk, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Gediz Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Gediz Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, ilçedeki amatör spor kulüplerine ve spora verdiği destekten dolayı Başkan Akçadura’a teşekkür ederek isminin yazdığı 43 sırt numaralı forma hediye etti.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak açıklamasında, “Gediz Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü’nün namağlup olarak süper amatör’e çıkarak ilçemizi temsil etmesi bizleri onurlandırdı. İlçemizdeki spor kulüplerine imkanlarımız ölçüsünde maddi destek sağlamaya çalışıyoruz. Biz sporu önemsiyoruz. Bunun için sporu ve sporcularımızı destekliyoruz. Bu yöndeki hizmetlerimiz ve desteğimiz devam edecek.” dedi.