İTFAİYE TEŞKİLATI, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gediz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 25 Eylül- 1 Ekim İtfaiye Haftası ve İtfaiye Teşkilatı\'nın kuruluşunun yıl dönümü nedeniyle Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Gediz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 25 Eylül- 1 Ekim İtfaiye Haftası ve İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun yıl dönümü nedeniyle Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gediz Belediyesi İtfaiye teşkilatımız, ilçemizdeki vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürmektedirler. Yangınların yanı sıra, doğal afetlere ve kazalara daha hızlı mücadele edecek şekilde gerekli personel ve araç gereçlerle güçlendirilen itfaiye birimimiz, canla başla görevlerini sürdürmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İtfaiye Teşkilatının haftasını kutlarım” dedi.