2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GEDİZ ZAFER İLKOKULUNDA TÖRENLE KUTLANDI

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı Gediz Zafer İlkokulu’nda düzenlendi.

Düzenlenen programa; AK Parti MKYK Üyesi-K.İ.T Komisyonu Üyesi- Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Vekili Mehmet Selim Şentürk, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Gediz Meslek Yüksek Okulu Müdür Yrd. Gökhan Dağılgan, Okul Müdürleri, Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenci Velileri ve Öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Gediz Kaymakamı Muhammet Önder’e öğrenciler tarafından okulumuza hoş geldiniz çiçeği takdim edildi.

Törende konuşma yapan Kütahya Milletvekili Ahmet Tan; “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Ülkemizin bekası ve gelişmesi anlamında gençlerimizin iyi yetişmesi gerekiyor. Bu anlamda Milli Eğitim camiamıza, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize büyük işler düşüyor. Geleceğimiz olan gençlerimizin vatanına, bayrağına, ezanına, milli kültürüne, örfüne sahip çıkacak gençler olarak yetişmesini arzu ediyoruz.  2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder konuşmasında; “Bizim en değerli hazinelerimiz öğrencilerimiz. Bunun bilinci ile öğrenci arkadaşlarımız çok çalışacak, idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz çok çalışacak ve inşallah hep birlikte başarılı olacağız. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Okunan şiirler, müzik dinletisi ve folklor gösterisi, 4. sınıf öğrencilerinin 1.sınıf öğrencilerine okulumuza hoş geldiniz çiçeği takdim etmesinin ardından toplu çekinilen fotoğrafla program sona erdi.