BAŞKAN AKÇADURAK'IN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

“İnsanın yaşam boyu ihtiyaç duyduğu bilgi ve becerilerin temeli, önce ailede sonra ilköğretimde atılır. Aileden başlayan öğrenme sürecinin ardından ilköğretim döneminde, öğretmenlerimizin yoğun emeklerle aktardıkları bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanımlar edinen çocuklarımızın, ülkemizi kalkınmış ülkeler seviyesine, milletimizin hayat standardını yükselterek çağdaş medeniyetler seviyesine getireceklerine inanıyoruz.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu parlak yarınlara en iyi biçimde hazırlayabilmenin yolunun kaliteli bir eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle eğitim ve öğretimdeki en önemli hedefimiz; çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik donanımların yanında milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerle bezenmiş bireyler olarak yetiştirmektir.

Bir eğitim-öğretim yılını çocuklarımızla ve gençlerimizle birlikte karşılamanın heyecanı içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilçemize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”

Muharrem AKÇADURAK

Gediz Belediye Başkan